• Wat is het verschil tussen een clown zoals de meeste van ons die kennen en jou als belevings/contactclown?
  Een circus-clown voert een act op. Dit is ingestudeerd. Een contactclown doet alles op improvisatie. Ik reageer op de situatie die ontstaat. Het doel van een circusclown is om (een grote groep) mensen te laten lachen. Ik werk voornamelijk één op één en is contact het uitgangspunt. Lachen, verdrietig of boos zijn het maakt allemaal niet uit. Ik ga mee in de emotie van de ander.
 • Jij noemt jezelf belevingsclown in plaats van contactclown. Waarom?
  Ik heb hier veel over nagedacht. Contactclown dekt voor mij niet de lading. Tante Moesje is authentiek en probeert zowel verbaal als non-verbaal contact te maken waarbij het mag uitgroeien tot een kleine of misschien wel grote beleving.
 • Wat als het contact op de groep moeizaam verloopt en je de afgesproken tijd niet goed kunt benutten?
  Indien Tante merkt dat de algemene stemming in de groep niet helemaal lekker loopt zal mijn bezoek korter duren. Ik zal dan in principe een volgend bezoek langer blijven, of dat we in overleg met verpleging anders besluiten.
 • Groepsbezoek of één op één?
  In principe komt Tante Moesje individueel bij bewoners. Maar alles is ongepland. Indien er in een huiskamer veel bewoners zitten en de situatie doet zich voor dat er tegelijkertijd interactie is met meer bewoners (bijvoorbeeld bij het zingen van een liedje) dan haakt Tante hierop in.
 • Bezoekt Tante Moesje ook bewoners op hun kamer?
  Jazeker, maar altijd in overleg met de verpleging.
 • Bij wie komt Tante Moesje graag?
  Bewoners van een zorginstelling, hospice, dagbesteding, zorgboerderij, maar ook particulier.
 • Bezoek cadeau? 
  Iemand jarig en op zoek naar een leuk cadeau? Een Moesje bezoek is altijd een beleving waard! Een Moesjes-cadeaubon behoort zeker tot de mogelijkheden. Samen maken we er één naar wens. Bel of mail me even.
 • Kom je ook aan huis?
  Tuurlijk! Graag zelfs! Dit zal een bezoek op maat worden waarbij we eerst telefonisch of via mail de behoefte en wensen met elkaar afstemmen.
 • Kom je ook in het weekend of avonduren?
  Tante Moesje is er voor U! In overleg en als de tijd het toelaat kom ik graag.
 • Over welke tarieven praten we dan?
  Tante Moesje hanteert een tarief van €54,00 per uur. Dit leidt voor een bezoek (incl 2x omkleedtijd) van respectievelijk effectief 60, 90 en 120 minuten tot tarieven van €68, €95 en €122 (excl. BTW). Gemaakte reiskilometers worden vanuit Hoogeloon belast met €0,25 per kilometer waarbij de reistijd voor mijn eigen rekening komt. Het eerste bezoek van 60 min is gratis maar komen de enkele reiskilometers boven de 20 belast ik deze met bovengenoemd tarief.
 • Wij zijn bekend met het project Waardigheid en Trots. Kunnen we hier iets mee?
  Via het project Waardigheid en Trots kunnen er middelen ingezet worden voor oa een zinvolle daginvulling voor bewoners.
  Een Tante Moesje bezoek kan vanuit dit project gefinancierd worden.